Reviews from Snackbar Maas Amsterdam

Recent reviews

5.0
Inss
6 January 2023

TOP SERVICE! HEERLIJK ETEN!! AANRADER!!!

LvC
5 January 2023
Innie
24 December 2022

Zeker een aanrader! Vandaag voor de zoveelste keer besteld en het is altijd TOP! Het eten is zeer kwalitatief (vers en krokant) en de service van de jongens in de zaak is altijd vriendelijk.

Vanessa
17 November 2022

Excelent as always!!

Roos
14 November 2022
Dirk
23 October 2022

Lekker en supersnel dus nog erg warm!

Isabel
8 October 2022
Was weer top mannen!
20 August 2022
Flo
14 July 2022

Good service and very tasty. Menu card online looks a bit different Food-wise (amount and serving) than the actual food. But it was good nonetheless. Would eat here again 👌🏻

Sharif lamrabet
5 July 2022
Gideon Lavaleije
2 July 2022

Helaas geen zoet-zure saus mee geleverd. Verder alles in orde.

Andrew Verkerk
18 June 2022

Super snel. Echt de beste snackbar van Amsterdam!!

Marjolein
7 June 2022

Geen eten, geen geld terug. Maandag 6 juni hebben wij om 18 uur een online bestelling gedaan bij Snackbar Maas. Het eten zou z.s.m. bezorgd worden, waarna we een mail kregen dat het nog een uur zou duren. Dat vond ik nogal lang, maar okay. Om 19 uur kwam er geen eten. Om 19.30 uur was er nog steeds niets, en ben ik gaan bellen. Tot drie keer toe kreeg ik een antwoordapparaat. Pas om 19.45 uur kreeg ik iemand aan de lijn. Ik heb uitlegd dat we nu wel erg lang aan het wachten waren en dat ik wilde weten waar ons eten bleef. De persoon aan de lijn reageerde amper, was meer bezig met klanten in de zaak. Hij zei iets over dat het druk was en dat het nog wel even kon duren. Na aandringen van mij wat dat betekende, zei hij dat het nog wel een half uur kon duren en zette mij in de wacht. Uiteindelijk kwam hij weer aan de telefoon, maar er kwam geen uitleg, geen excuus, geen oplossing. Aangezien onze bestelling al een uur en drie kwartier geleden gedaan was, vond ik het niet okay nog een

Reaction from Snackbar Maas

Beste Marjolein, Wat vervelend dat u een onprettige ervaring hebt gehad met ons. Dit is niet waar wij voor staan. Wij zijn gisteren tekort geschoten om jou te voorzien van een warme maaltijd, onze excuses hiervoor. Mijn collega's waren flink onderbezet, dit praat natuurlijk het handelen niet goed, maar om wat meer context te geven naar de reden van het verloop. Wij hebben inmiddels de terugstorting in werking gezet en deze zal binnen enkele dagen op uw rekening worden bijgeschreven. Ondanks uw ervaring met ons hoop ik dat u onze excuses aanvaard en ons nog een kans geeft. Groet, SNCK MAAS

Vanessa
6 May 2022

Altijd tevreden! Toppers zijn het bij snack maas!

Marion van Wees
23 April 2022
Klant
9 April 2022

Goede kwaliteit en bestelling was goede temperatuur

Vanessa
7 April 2022
Stefan Zwart
2 April 2022

Bestelling afgehaald. Vriendelijke service, goed knapperig gebakken frietjes en lekkere snacks

Moussa
5 March 2022

Altijd lekker en snel. Sinds opening beste snackbar Amsterdam!

Jeeninga
20 February 2022

Normaal gesproken prima. Nu, na 70min wachten, de verkeerde bestelling gekregen. Geprobeerd te bellen, maar niet te bereiken.

Pablo
14 February 2022

Altijd lekker, dit keer een broodje shoarma en hotwings en patatje speciaal. Top!

Sander
7 February 2022

Goede friet, frikandel en vriendelijke bediening zoals altijd

Madelon
6 February 2022

Cola niet geleverd en frietjes waren minder knapperig dan normaal bij jullie.

Andrea
29 January 2022

Prima levering, lekkere friet warm en knapperig! Wel echt weinig satesaus op onze berehap maar verder prima!!

Aquarius2020
18 January 2022
Esther Kuijpers
13 December 2021

Was erg lekker en aardige bezorger!

Emine
16 November 2021
Steven
7 November 2021

Kipburger was weer top!

Anoniem
25 October 2021
Aron
20 September 2021

Broodje met stukjes kipfilet ipv dönner kip is echt geweldig!

Marion van Wees
31 August 2021
Linda
27 August 2021
Onawi
23 August 2021

Top service, jullie hebben een vaste klant erbij!

Anton
23 August 2021

Onwijs lekkere friet jongens, bedankt voor de snelle bezorging

Marcel Veen
8 August 2021

Duurde deze keer wel langer dan normaal (1 uur en een kwartier). En de bestelde sausjes (3 stuks) zaten er niet bij. Volgende keer beter. :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sebastiaan
18 July 2021

Alles prima!

Charlotte
11 April 2021

Kwaliteit van het eten is echt ongekend bij deze snackbar en de service is top. We hadden grote bestelling en helaas miste er een vegetarische snack, kan gebeuren maar net onhandig ivm dieet. Reactie was top en ze zijn die er meteen achteraan komen brengen. Klasse.

Monique
3 April 2021

Bestelling was goed, alleen ik had een vegetarische kroket besteld en ik kreeg een andere kroket. Ik heb gebeld en toen werd er gezegd dat de vegetarische kroket er niet was en dat de vervangende lroket veganistisch is. Ik heb mijn twijfels, zag er erg als vlees uit. Niet opgegeten.

drs.max ramali
30 March 2021

kom al jaren bij de maas beter bewijs kun je niet hebben, altijd goed en prima service

Marit
29 March 2021
Kim
20 March 2021
Scott
13 March 2021

Het eten was top!

Jelle
2 March 2021

Super lekker en duurt niet te lang om te maken.

Floortje
25 February 2021

Alles was goed! De patat was knapperig en niet te vet. De kapsalon was perfect. Heerlijk gekruid lamsvlees, verse sla en komkommer en ook in dit gerecht was de patat niet te vet. De zelfgemaakte (?) satésaus viel heel erg in de smaak bij mijn tafelgenoot. De bestelling was er supersnel en dus nog heet. Wij gaan vaker bestellen!

Monica
11 February 2021

Altijd tevreden!

Daniella
4 February 2021

Altijd lekker! Vandaag was de cheeseburger alleen geen cheeseburger maar een hamburger ;-) Denk plakje kaas vergeten. Groet! Daniella

Kirsten
13 January 2021

Lekker eten, snel klaar en vriendelijk personeel.

Julia
9 January 2021

Lekker vers en warm! Heerlijk genoten

Marco van den Tol
9 January 2021

Prima service , klantvriendelijk en eten was gewoon goed.

AD
8 January 2021

Burgers, snacks en frietjes zijn altijd goed hier, eveneens als de bezorging. Vanille milkshake was erg lekker. De banaan milkshake vonden wij wel echt te zoet

Pablo
3 January 2020

Lekkere friet, erg klantvriendelijk. Mijn favoriete snackbar om de hoek

Rar
25 December 2020
Moussa
14 December 2020

Altijd goed en snel thuis bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan Mulder
15 November 2020
Julliet
1 November 2020

Het eten was heerlijk en toen ik het ophaalde snel klaar en nog lekker warm toen ik thuis kwam! Zeker een aanrader. Lekker eten en leuk personeel!!

J.P.
1 November 2020

Was goed en lekker afgebakken. Eigenlijk heb ik geen kritiek maar een opmerking. Zie het liever anders ingepakt zodat het echt warm is als het aankomt. Nu zit het in papieren zakjes die open staan (snap ik) en koelt het toch sneller af.

Esther
30 October 2020

Altijd erg snel & lekker!

Cheryl
25 October 2020

Prima eten, lekker warm en op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva
23 October 2020

Heerlijk zoals vaker, alleen jammer dat de kip burger met kaas, zonder kaas kwam

Fam oum
22 October 2020

Lekkere snackbar Vriendelijk personeel

Eli
17 October 2020

Lekker eten en vriendelijk personeel

Fenna
7 September 2020

Beste snackbar van Amsterdam!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolien
23 August 2020

Ondanks dat het spitsuur is, hoef je nooit te wachten als je online besteld

Anoniem
21 August 2020
Martijn
8 August 2020

Blijkbaar is het verschil tussen wel of geen uien erg moeilijk... lezen is een vak. Nooit meer.

Renske
8 August 2020

Weer heerlijk!

Martijn
3 August 2020

Bezorging duurde lang, maar keurig excuus voor gekregen. Dus geen probleem. Het eten was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
23 July 2020

Snel, lekker, top.

Martijn
1 July 2020

Weer genoten! Echt lekker en snelle, vriendelijke bezorging!

Jolien
21 June 2020

Altijd warm, knapperig en op tijd. Als het wat drukker is, krijg je altijd de juiste afhaaltijd per mail.

Martijn
17 June 2020

Super lekker en snel bezorgd. Top!

Johny
15 June 2020
Kim
7 June 2020
Gwen
7 June 2020

lekker en snel bezorgd

Seff
29 May 2020

Helemaal top!

Maria
20 May 2020

Altijd snel...Altijd Lekker....Altijd vriendelijk!

Pablo
19 May 2020

Lekker knapperige frietjes en malse kip!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V. Heezen
12 May 2020

Altijd super tevreden. Goede kwaliteit friet. Bezorgen net zo lekker als afhalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
12 May 2020

Altijd heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolien
5 May 2020

Altijd lekkere friet en snacks. Het is altijd warm!

Sien
25 April 2020

Heerlijk en aan te raden! Goed op tijd bezorgd

Rosalie
23 April 2020
QLC
20 April 2020

Snackbar om de hoek, altijd hele vriendelijke jongens in de zaak! Altijd goed eten. Wij komen hier graag eten afhalen!

Camiel Erselina
19 April 2020

Erg goede patat! De service was erg goed. Toen ik had besteld kon ik het al erg snel afhalen. Zeker aan te raden!!

Rob
18 April 2020

Prima zoals alrijd

Andrea
18 April 2020

Goed geïnformeerd over afleveringstijd, warm en vers knapperige frietjes, prima service!

Steffie
16 April 2020
Brommet
14 April 2020

Supersnel bezorgd. Hamburger was groot en smaakvol. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Tine
12 April 2020

Lekker en vlotte bediening

Jolien
12 April 2020

Heerlijke warme, knapperige friet en snacks. Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Gezien ik hier wel vaker kom, word je ook herkend. Dat geeft een prettig gevoel, succes toppers!

Esther
10 April 2020

Altijd lekker, warm & snel!

Jaasma
7 April 2020

Ik ben uiterts tevreden over jullie. Ook als er een foutje is gemaakt wordt dit snel opgelost.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

max ramali
7 April 2020

zeer snelle bezorging, prima kwaliteit van geleverde, maar dat was mij al langer bekend.

Tess
6 April 2020
Kirsten
6 April 2020

Kwaliteit en service is uitstekend. Besteld op zaterdagavond 22:00 en 15 min later hing er een verse warme bestelling netjes aan de deurknop. Aanrader deze snackbar!

Fleur
5 April 2020

Prima en super dat ik online kan bestellen en betalen nu.

William
4 April 2020

Jammieee bedankt!

Marion van Wees
3 April 2020

Snelle en vriendelijke bezorging. We hebben lekker gegeten.

Linda
30 March 2020

App werkt prima! Ik kreeg een telefoontje zodra mijn bestelling klaarstond. Zak wordt op een tafel buiten gezet als je er bent - prima zo met alle coronamaatregelen. Lekker zoals altijd en snel klaar.

Tine
30 March 2020

Zeer vlotte bestelling.Top dat alles in papieren zakjes/ tasje zat verpakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E. Karmelk
29 March 2020

Top! Het was lekker en vers.

Pablo
29 March 2020

Snelle bezorging, erg lekkere friet en prima broodje shoarma. Zoals altijd een aanrader

Nick
29 March 2020

Supersnel en heel lekker!

Ralph
28 March 2020

Super lekker, warme en knapperige friet, lekkere saus. Top.

Thijs
28 March 2020

Vriendelijk vrolijk personeel, lekker vlot. Alleen de friet was slap en niet de kwaliteit die je van een Snacknar mag verwachten.

Rob de Jong
27 March 2020

Prima geregeld

Mathijs
25 March 2020
Jasper
22 March 2020

Snel en smakelijk. Tevreden.

Alice
21 March 2020
Marcel
21 March 2020

Snelle service, vriendelijke bediening. En geweldig ruime keuze👍🏻

Loes
18 March 2020

Ik ken de snackbar al langer dan vandaag en was dan ook erg blij met deze mogelijkheid om tóch iets mee te nemen. Lekkere frites, vriendelijke bediening. Een snackbar om terug te komen.

Dw menzinga
15 March 2020

Was weer goed het eten en voor de bezorgtijden nog TOP

Anoniem
13 March 2020
Dw menzinga
25 February 2020

Snelle bezorging goed eten en het was nog warm topie

Deem
21 February 2020

Helemaal top. Ze waren iets te laat met mijn bestelling super netjes geregelt en opgelost.

chouchou
16 February 2020

Prima

Robbert
4 January 2020

Snelle service!

Marc
1 January 2020

We hadden een grote bestelling voor 30 personen. alles is snel, op tijd en warm bezorgd. Helemaal perfect!

natascha
22 December 2019

Top, frikandel was vergeten, na bellen kwam er binnen 10 min een bezorger met de frikandel. Jullie doen het super! Kom graag bij jullie! groet

Fleur
1 December 2019